Wenzhou Eugenia briller fabrik

Højkvalitets produkt, professionel service, er kerneleverandør inden for laserindustrien!

Hjem > Nyheder > Indhold
Anvendelsesklassifikation
- Apr 22, 2017 -

Solbriller ved brug kan i almindelighed opdeles i solskærm, lysfarvede solbriller og specielle solbriller tre kategorier.

Den såkaldte solskærm, som navnet antyder, anvendes til skygge, afhænger folk i solen normalt på justering af pupilstørrelsen for at justere lysflowen, når lysintensiteten overskrider den menneskelige øjenreguleringsevne, vil det skade skaderne Menneskeligt øje. Så i udendørs aktiviteter, især om sommeren, bruger mange mennesker solbeskyttelse til at blokere solen for at reducere øjet forårsaget af træthed eller irritation forårsaget af lysskader.

Lys solbriller på solens blokerende rolle som solnedgang, men dens rige farver, der er velegnede til brug med alle slags tøj, har en stærk dekorativ effekt. Lysfarvede solbriller på grund af sine rige farver, forskellige stilarter, af den unge familie i alle aldre, er modekvinder mere af deres foretrukne plus. Solbriller med speciel brug har en stærk evne til at blokere solen, der almindeligvis anvendes på stranden, skiløb, bjergbestigning, golf og andet stærkt sollys, UV-effekten og andre indikatorer har højere krav.

Forskellige grupper af mennesker, ifølge forskellige præferencer og forskellige anvendelser til at vælge solbriller, men det mest grundlæggende er at beskytte brugerens sikkerhed og vision ud fra de grundlæggende principper for skade. Reducere lysstimuleringen, afhængigt af materialet er ikke klart deformation, anti-UV, farvegenkendelse er ikke forvrængning, nøjagtig identifikation af trafiksignaler, bør solbriller være den grundlæggende funktion. Hvis ovennævnte funktioner er fejlbehæftede, tab af solbriller, vil rollen producere svimmelhed, øjenløshed og andre bevidst ikke opfylde symptomerne, og nogle gange producere uresponsiv, defensiv illusion og ulykker og ulykker forårsaget af trafikulykker. Så vælger solbriller kan Ikke kun fokusere på stil og ignorere dens iboende kvalitet.

Et par af: Linse klassifikation

Næste: Effekt