Wenzhou Eugenia briller fabrik

Højkvalitets produkt, professionel service, er kerneleverandør inden for laserindustrien!

Hjem > Udstilling > Indhold
fordel
- Apr 22, 2017 -

Blændende solbriller gør dig aktiv i solen, så fri. Faktisk kan solbriller modstå solen, kan ikke stoppe forureningsskader, så tynd pleje, så ansigtet ikke kan hænge Oh.

Vedligeholdelse af solbriller som vedligeholdelse af generelle briller, rengøring, overlappende, opbevaring skal udvikle vaner. Men solbrillerne slides ofte af, ved et uhellet ridset, så der er nogle små detaljer for at minde dig om: solbriller har pletter klæbrige, brug ikke negle til at trække, det er nemt at ridse overflade.

Når solbrillerne ikke bærer, vil mange mennesker nemt hænge på hovedet, kraven eller lommen, denne gang kan kroppen ikke være for meget for at undgå at gå i stykker eller nedstyrt. Eller nogen vil lægge i håndtasken, det anbefales at du først lægger hårdbrættet og derefter i posen for at være nøglen, kam, kobber og andre små ting bærer linser eller forurenet læbestift og andre kosmetik , Ikke Kollision af skarpe genstande.

Kør familien med solbriller, brug ikke ofte hånd på instrumentbrættet eller sædet, det er en meget dårlig vane, varmt vejr vil være snoet briller prototype, især plastrammen er så, det er bedst at tage af eller i Brillerne anbragt i kassen.